ersan

Durum: 3 - 0 - 0 - 0 - 01.05.2018 23:21

Puan: 12 -

8 ay önce kayıt oldu. 1.Nesil Yazar.

Henüz bio girmemiş.

elektrik problemi

merhabalar,

sorunum şudur; sinyallerim çalışmıyor..

ampüllerde sıkıntı yok direk bağlantı ile test ettim.
sinyal rölesinde değil onu 0 röle ile test ettik aynı.
sigortalar kontrol edildi sorunsuz.

tüm sinyal lambalarım sökük durumda , hiçbir sinyal lambam takmadığımda sol veya sağ herhangi bir yere sinyal verdiğimde gayet sinyal veriyormuş gibi ekranda ışığı yanıyor.fakat sol tarafa bir sinyal lambası taktığımda sol tarafa verdiğimde ne göstergede yanıyor ne sinyal ampülü yanıyor fakat sinyal lambaları sağ tarafta boş olduğu için sağa sinyal verince göstergede veriliyormuş gibi görünüyor aynı şekilde sol taraftakileri çıkartayım sağ tarafa sinyal ampülü takayım bu sefer de sağ tarafa sinyal verilmiyor göstergede hiç ışık dahi göstermiyor ama sol tarafa vermeye çalışayım sol tarafa veriliyor gibi gösteriyor.uzun lafın kısası sinyalleri takmadan herhangi bir yöne sinyal vermeye çalıştığımda sinyal veriliyormuş gibi yanıyor ekranda sinyal ışığı fakat hangi tarafın sinal ampüllerini takarsam o taraf kesiliyor ne sinyal ampülü yanıyor ne göstergede çıkıyor.

sorunum nedendir dostlar sizce?

teknik yardım buji hk.

bende ondan şüphelenmiştim yağı komple kestim ama halen daha aynı sorun var düzeltemedim.

teknik yardım buji hk.

2 zamanlı rotax 122 motor tipi motorum var çalıştırıyorum yaklaşık 10 saniye çalışıyor ve stop ediyor.marş bastığımda ise çalışmıyor bujiyi çıkartıp siliyorum takıyorum çalışıyor tabi 10 saniye yine stop ediyor. bu şekilde döngüde.kısacası buji yağlanıyor benim gördüğüm sebebleri neler olabilir sizce ?
Henüz bir favori entry yok.

Toplam entry sayısı: 3

Henüz takip ettiği biri yok.
Henüz takip eden biri yok.